lørdag 28. mai 2011

Notisbok til oppskrifter

Etter en måned med eksamen var det godt å sette seg i kosekroken og lage noe uten presset om at det skal være klart til en bestemt anledning. Yngstemann har fått ny hobby, matlaging. Hun skal flytte til ny leilighet med større kjøkken og gleder seg til det. Det var en passende anledning til å pynte en ny notisbok så hun kan skrive inn sine egne oppskrifter.
 Det ble en forside veldig "typisk meg" , men sånn er det nå  =). Det er sommerfugler nederst i hjørnet, ved blomstene som er motiv i papiret fra Pion.Har brukt en punch, men jeg husker ikke produsent. Det også en metall sommerfugl under motivet.
Baksiden har samme blonde som front og samme spellbinders er brukt. blomstene er helt flate så det ikke skal bli vanskelig å skrive inn i boken. 

MATERIELL:
Papir: Bazil og Pion; anemone
Motiv:Bilde fra Internett. tekst på tagg er skrevet på pc, tips fra Internett. Navet er ovalen med navn er  laget på pc.
Punch etc; MS-punch sommerfugl og blader, husker ikke produsent til den lille.. Spellbinders dies scolloped circles og oval small.
Pynt; Blomster på fronten er fra kort og godt, blomstene bak husker jeg ikke. charms fra korthobby

Deltar i følgende utfordringer med denne boken:
Kort og Godt: lag noe sommerfugler og et produkt fra Kort og godt.
Sukkersøtt: Hva er typisk for meg. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint. :)

Berit sa...

Så flott en oppskriftsbok! Tenker Ida setter stor pris på denne:)

Ane sa...

Kjempe lekker notis bok! tenker meg hun blir nok kjempe glad for denne:)
Takk for du deltar hos sukkersøtt!
Klem Ane :)

Gro sa...

Så flott du har dekorert denne boka. Det må jo være ekstra hyggelig å lage mat når man kan lete etter oppskrifter i en så nydelig bok.
Takk for at du deltar hos Sukkersøtt, og lykke til.
Klem :o)